Kontakta oss
Upplands Väsby
support@ziello.se
Telefon: +1.831.705.5448
Förfrågningar om arbete
karriar@ziello.se
Telefon: +1.831.306.6725
Back

Karriär

Karriär på Ziello - Bli en del av vårt team!

På Ziello tror vi på att arbeta tillsammans för att uppnå stora resultat. Vi strävar efter att skapa en arbetsplats som är öppen, samarbetsvillig och stöttande. Vi vill att våra medarbetare ska känna sig som en del av en gemenskap som arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

Vi söker alltid efter passionerade och ambitiösa individer som är villiga att ta sig an utmaningar och växa tillsammans med oss. Hos Ziello kommer du att ha möjlighet att arbeta med de senaste teknologierna och utveckla dina färdigheter i en snabbt växande och spännande bransch.

Vi tror på att investera i våra medarbetare och erbjuder regelbunden utbildning och utveckling för att säkerställa att våra teammedlemmar är utrustade med de senaste kunskaperna och verktygen. Vi uppmuntrar också till personlig och professionell utveckling och strävar efter att skapa en arbetsplats där våra medarbetare kan växa och utvecklas.

Om du delar vår passion för digital teknik och vill arbeta i en dynamisk och kreativ miljö, tveka inte att kontakta oss och utforska möjligheterna att bli en del av Ziello teamet. Vi ser fram emot att höra från dig!

oh__demo3__8a-min
oh__demo3__8a-min
oh__demo3__2-min

Karriärmöjligheter för passionerade individer

Vi tror på att skapa en positiv och stöttande arbetsmiljö där våra medarbetare kan blomstra och växa tillsammans med oss. Förutom att erbjuda konkurrenskraftiga förmåner och lönepaket, prioriterar vi också en balans mellan arbete och fritid för våra teammedlemmar. Vi tror på att ge våra anställda frihet att organisera sin egen tid och arbeta på ett sätt som fungerar för dem.

På Ziello arbetar vi med passion och engagemang för att skapa innovativa och kreativa digitala lösningar för våra kunder. Vi söker alltid efter talangfulla personer som delar vår vision och är villiga att ta sig an utmaningar tillsammans med oss.

Oavsett om du är nyutexaminerad eller har flera års erfarenhet inom branschen, är du välkommen att utforska möjligheterna att bli en del av vårt team. Vi söker ständigt efter nya talanger och är alltid öppna för att ta emot ansökningar från ambitiösa och passionerade individer.

Om du är intresserad av att arbeta med oss på Ziello, tveka inte att kontakta oss för att diskutera möjligheterna. Vi ser fram emot att höra från dig och lära känna dig bättre!

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Läs mer