Kontakta oss
Upplands Väsby
support@ziello.se
Telefon: +1.831.705.5448
Förfrågningar om arbete
karriar@ziello.se
Telefon: +1.831.306.6725
Back

E-handel

E-handelstjänster på Ziello

Vi på Ziello erbjuder skräddarsydda e-handelslösningar för att hjälpa ditt företag att utöka sin närvaro online och öka försäljningen. Våra erfarna utvecklare och designers kan hjälpa dig att skapa en e-handelsplattform som är både användarvänlig och säker.

Vi arbetar med de populära e-handelsplattformarna som WooCommerce och Magento för att skapa en anpassad lösning som passar dina behov och krav. Vi kan hjälpa dig att integrera betalningssystem, hantera lager och produktinformation, och skapa en sömlös kundupplevelse.

Vi erbjuder också responsiv design och optimering för sökmotorer, vilket gör det enklare för kunderna att hitta din e-handelsplattform på sökmotorerna och öka din synlighet på nätet.

Vi arbetar tillsammans med dig genom hela processen, från planering och design till utveckling och lansering av din e-handelsplattform. Vi erbjuder också support och underhåll för att säkerställa att din plattform är uppdaterad och säker.

Kontakta oss idag för att diskutera dina e-handelsbehov och hur vi kan hjälpa dig att skapa en effektiv och säker plattform för din online-försäljning.

Ziello Kontakt

E-handelsmarknadsföring

Vi på Ziello erbjuder också marknadsföringstjänster för att hjälpa dig att öka din e-handelsförsäljning och locka fler kunder till din plattform. Vår erfarna marknadsföringspersonal arbetar med dig för att skapa en strategi som passar dina behov och mål.

Vi kan hjälpa dig med sökmotoroptimering, betal-per-klick-annonsering, e-postmarknadsföring, sociala medier-marknadsföring och andra digitala marknadsföringsverktyg för att öka din synlighet på nätet och öka trafiken till din plattform.

Vi har också erfarenhet av att arbeta med populära e-handelsplattformar som WooCommerce och Magento, och kan hjälpa dig att skapa kampanjer och erbjudanden som ökar dina försäljningar och ger en sömlös kundupplevelse.

Vi arbetar tillsammans med dig för att säkerställa att din e-handelsmarknadsföring är anpassad efter dina specifika behov och mål. Vi erbjuder också rapportering och analys för att mäta resultatet av dina marknadsföringskampanjer och göra justeringar när det behövs.

Kontakta oss idag för att diskutera dina e-handelsmarknadsföringsbehov och hur vi kan hjälpa dig att öka försäljningen och locka fler kunder till din plattform.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Läs mer