Kontakta oss
Upplands Väsby
support@ziello.se
Telefon: +1.831.705.5448
Förfrågningar om arbete
karriar@ziello.se
Telefon: +1.831.306.6725
Back

Webbutveckling

Webbutveckling på Ziello

Vi på Ziello erbjuder anpassad webbutveckling för att hjälpa dig bygga en professionell och användarvänlig webbplats. Vi förstår att varje företag har sina egna unika behov och krav när det gäller deras webbplats, och vi arbetar tätt med våra kunder för att förverkliga deras visioner.

Våra erfarna utvecklare använder den senaste tekniken för att skapa en webbplats som är säker, snabb och skalbar. Vi kan skapa allt från en enkel webbplats till en mer avancerad plattform med anpassade funktioner och integreringar.

Vi erbjuder också responsiv design, vilket innebär att din webbplats kommer att fungera på alla enheter och skärmstorlekar, från mobila enheter till stora skrivbordsdatorer. Vi arbetar också med populära CMS-plattformar som WordPress och Drupal för att göra det enkelt för dig att uppdatera och underhålla din webbplats själv.

Vårt tillvägagångssätt för webbutveckling inkluderar en analys av dina behov och mål, en planering och designfas, utveckling och testning av webbplatsen och slutligen lansering och support.

Kontakta oss idag för att diskutera dina webbutvecklingsbehov och hur vi kan hjälpa dig att skapa en professionell och effektiv webbplats.

Ziello - Start
Professional development programmer cooperating meeting programming website working a software in office room.
Ziello - Webbutveckling

E-handelslösningar från Ziello

Vi på Ziello erbjuder anpassade e-handelslösningar för att hjälpa ditt företag att expandera sin närvaro online och öka försäljningen. Våra erfarna utvecklare kan hjälpa dig att skapa en e-handelsplattform som är både användarvänlig och säker.

Vi arbetar med populära e-handelsplattformar som WooCommerce och Magento för att skapa en anpassad lösning som passar dina behov och krav. Vi kan hjälpa dig att integrera betalningssystem, hantera lager och produktinformation samt skapa en sömlös kundupplevelse.

Vi erbjuder också responsiv design och optimering för sökmotorer, vilket gör det enklare för kunderna att hitta din e-handelsplattform på sökmotorerna och öka din synlighet på nätet.

Vårt tillvägagångssätt för e-handelslösningar inkluderar en analys av dina behov och mål, en planering och designfas, utveckling och testning av plattformen och slutligen lansering och support.

Kontakta oss idag för att diskutera dina e-handelsbehov och hur vi kan hjälpa dig att skapa en effektiv och säker plattform för din onlineförsäljning.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Läs mer