Kontakta oss
Upplands Väsby
support@ziello.se
Telefon: +1.831.705.5448
Förfrågningar om arbete
karriar@ziello.se
Telefon: +1.831.306.6725
Restaurang Wordpress juni 3, 2019

Restaurang Rönnerdahls

Vi utvecklade en hemsida för Restaurang Rönnerdahls, vilken byggdes på plattformen WordPress. Hemsidan utvecklades med en unik visuell stil och strategi som sträckte sig över en mängd olika enheter och format, inklusive mobila applikationer. Vi använde en bred palett av färger och grafiska element för att skapa en visuellt tilltalande och användarvänlig hemsida som framhävde restaurangens meny och atmosfär.

Task

Vi utvecklade och designade en ny hemsida som uppfyllde kundens krav och målsättningar, med en enhetlig visuell stil och enkel navigering för att hjälpa dem att nå sina affärsmål.

  • Strategy

    Design Direction, UX Strategy

  • Design

    UI/UX Design

  • Client

    Restaurang Rönnerdahls

Open Project
01 // Projektöversikt

Vårt arbete med Restaurang Rönnerdahl

Vi arbetade tillsammans med Restaurang Rönnerdahl för att utveckla en modern och användarvänlig hemsida som framhävde deras varumärke och meny. Vi började med att ta hänsyn till deras önskemål och krav och skapade en unik visuell stil som passade deras varumärke.

Genom att använda den senaste tekniken och designprinciperna, skapade vi en hemsida som var lätt att navigera och använda för besökare. Vi anpassade även hemsidan för mobilanvändare för att se till att den fungerade smidigt på alla enheter. Resultatet blev en stilren hemsida som lockar kunder att besöka restaurangen och uppleva deras mat och atmosfär.

Back

Leave a Reply

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Läs mer